MENÜÜ

Maire Vesingi loeng degusteerimisega “Gluteenivabad toidud”

SÜNDMUS ON JUBA TOIMUNUD!

event_note Neljapäev, 27.04.2017
location_on Arensburg Spa Hotell, Kategooria: Õpituba

Toitumisnõustaja, Olustvere TMK õppejõud Maire Vesingi loeng koos degusteerimisega gluteenivabadest toitudest. Maire on autoriks raamatutele sarjas: “Tervise hoidmise toidud”, “Tervise hoidmise toidud” sarjas on ilmunud 3 raamatut: “Diabeetiku kokaraamat”, “Gluteenivabad toidud” ja “Laktoosita. Kaseiinita. Gluteenita.”

Kuid mitte alati ei saa me süüa kõike mida soovime. Probleemiks võib olla gluteen, kaseiin või laktoos. Vaatamata sellele on võimalik nautida mitmekesiseid ja maitsvaid roogi ka siis, kui mingil põhjusel on tulnud loobuda lehmapiimast või teravilja sisaldavatest toitudest, mis sisaldavad gluteeni.

Retseptide väljatöötamisel kehtib nipp – tuleb tunda gluteenita ja piimata toiduaineid, toiduvalmistamise põhitõdesid ning kasutada veidike fantaasiat. „Gluteenivabade toitude“ raamat annab ülevaate momendil Eestis saadaolevatest gluteenita toiduainetest ning hulgaliselt retsepte ning nippe gluteenita toitude valmistamiseks.

Head katsetamist!

Loeng koos degusteerimisega toimub 27.04 kell 18.00 Arensburg hotelli konverentsisaalis, osalustasu 7 €/inimene.

VEEL SÜNDMUSI SAMAL KUUPÄEVAL