MENÜÜ

Viirelaiu peakoka ERI – Restoran RIBE & Chef de Cuisine RADO

SÜNDMUS ON JUBA TOIMUNUD!

event_note Pühapäev, 19.05.2019 15:00
location_on Viirelaid, Kategooria: Muu

Taas ühel maagilisel kevad õhtul Viirelaiu taastatud majakavahi majas pakub Chef de Cusine RADO restoranist RIBE
oma meeskonnaga põhjamaise stiiliga roogi, mis valmistatakse värskest lähikonna toorainest parimate Prantsuse kokandusteadmiste ja -võtete abil. Lisaks tuleb meile külla RIBE sommeljee kes valib täpselt iga söögi kuuluva veini.

Kohti peakoka lauas on 25 ja see toimub ühe pika laua taga kus kõik külalised saavad omavahel suhelda ja tuttavaks. Samuti on lauas või teenindamas Viirelaiu peremehed kellelt kuulete huvitavaid ja ekstreemseid lugusid saare ehitusest ja ajaloost.

Ajakava:

Saarele saabumine kas oma kaatri vöi meie transpordiga Virtsust 14:00 – 17:00

Viirelaiu Vabariiki saabumine ja majutus 2stes ja 4stes ja 6stes tubades. (Palume vötta kaasa pass piirikontrolliks)

16:00 – 17:00 tutvumine saarega ja ajaloo tund

18:00 – ……. öhtusöök RADO juhendamisel

…… – ööni – mömisemine ja saare ööeluga tutvumine.

Öösel peale 00.00 kuum kümblustünn kuuvaatega

Hommikul päikesetõusu kaatrisõit koos kalapüügiga huvilistele

Soojaks köetud hommikusaun koos mullivanniga

12:00 – 14:00 transport tagasi Eestisse

Hind:

169.-/in (kahekesi toas)

209.-in/ sviit kaminaga (kahekesi toas)

149.-/in (kolmekesi toas)

139.-/in (neljakesi toas)

199.-in/ sviit kaminaga (kahekesi toas)

165.-/in sviit kaminaga (kolmekesi toas)

149.-/in sviit kaminaga (neljakesi toas)

Tubade valik siin lehel www.viirelaid.ee/toad-2/

Info ja registreerimine info@viirelaid.ee

Hind sisaldab majutust, õhtusööki (6-käiku), transporti saarele ja tagasi, hommikusööki, hommikusauna, soojendusnapsi*

*Ei sisalda veinipaketti / selle saab osta koha pealt

Öhtusöögi algus 18:00

Rado on Slovakkiast pärit kokk, kes on alates 2008. aastast töötanud Londonis erinevates restoranides, muuhulgas ka nii ühe kui kahe Michelini tärniga pärjatud restoranides. Muuhulgas on Rado oma oskusi lihvinud ka maailma parimaks restoraniks nimetatud Nomas. Viimane töökoht oli Radol Michael Caines Adobe restoranis seenior Sous Chef´ina. Oluliseks etapiks Rado karjääri jooksul on olnud kindlasti kogemuste omandamine kahe Michelini tärni restoranides Noma ja Hélène Darroze Connaught´is ning ühe Michelini tärniga pärjatud Fischers Baslow Hall´is.

VEEL SÜNDMUSI SAMAL KUUPÄEVAL