“Viirelaiu Vabariigi Peakokalaud” – Chef de Cuisine Alar Aksalu GOSPA peakokk külas
Ühel ilusal maikuu õhtul Viirelaiu taastatud majakavahi majas pakub Chef de Cuisine Alar Aksalu oma meeskonnaga uhkusega Eesti saartelt ja meredest pärit maitsvaid roogasid, mis on inspireeritud Saaremaa ning ümbekaudsete saarte köögi tavadest. Öhtusöök peakokalauas väärtustab kohalikke traditsioone ja erinevaid uue generatsiooni toidu töötlemise tehnikaid & värskeid maitseid mis saartelele kohane.
Viirelaiu Majakavahi peakokalaud kutsub teid erilisele õhtusöögikogemusele, mida personaalselt võõrustab Alar Aksalu. Peakokk oma meeskonnaga viib teid kulinaarsele teekonnale. See on koht, kus kohtuda teiste külalistega, lõbusalt aega veeta ning tutvuda sarnaste huvidega inimestega, kes hindavad head toitu, jooki ning meeldivat vestlust & üllatusi sinu kõhule,keelele ja vaimule!
Lubame teile suurepärast kogemust ja peale öhtusööki ööbimist.
Broneeri varakult koht, jagub ainult 25- le peakokalauas.
Öhtusöögi algus 19:30